Sprekers

Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem

Steven van Belleghem is expert op het gebied van klantrelaties. Hij is als gastprofessor verbonden aan de Vlerick Business School in Gent. Zijn ‘The Conversation Manager’ (één van z'n vier bestsellers), was het 'Meest innovatieve marketingboek van 2010.' Bij zijn presentatie speelt niet alleen zijn enorme kennis op een breed marketingebied een rol. Hij laat zich ook voeden door zijn ervaring in de goededoelensector, zoals lid van de raad van bestuur van Plan International België.
Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

NRC noemde hem ‘trendwatcher des vaderlands’ en de Volkskrant bestempelde hem tot ‘vooruitblikkoning’: inspiratieduizendpoot Adjiedj Bakas. De trendwatcher en auteur geeft meer dan tweehonderd lezingen per jaar. Hij staat al jarenlang in de top-10 meest gewilde sprekers van Nederland.
Paola van der Lans

Paola van der Lans

Paola van der lans is een peer-to-peer fondsenwerving professional en consultant bij Peerworks Consulting. De afgelopen jaren werkte ze onder andere samen met, WWF, Artsen Zonder Grenzen, Nierstichting, Longfonds, Pieta House & Heifer Hong Kong.
Roy Zaal

Roy Zaal

Sales en Account manager Netino. Roy is sinds de oprichting van Netino werkzaam in de rol van sales en accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en het managen van accounts.
Jacob Finnbjørn Møllemose

Jacob Finnbjørn Møllemose

Most great leaps in digital performance start with knowing where you are and decide where you want to be. This session explores a fresh perspective on how we use data - beyond GDPR compliance, to drive fundraising success.
Jos Jelier

Jos Jelier

Jos is founder van Procurios. Een echte family man, gelukkig getrouwd en trotse vader van 4 kinderen. Build Engagement is voor hem een belangrijk motto. Hij werkt graag met klanten die dat ook willen bereiken!
Tessa van der Salm

Tessa van der Salm

Communicatie medewerker Edwin van der Sar Foundation
Patrick Jordens

Patrick Jordens

Wet- en regelgeving werkt vaak beperkend op fondsenwerving. Jordens gaat in op hoe je desondanks toch succesvol kunt blijven fondsenwerven. Korte presentatie, veel ruimte voor vragen en antwoorden.
Marie-Claire de Waal

Marie-Claire de Waal

Account strateeg bij WWAV
Jolan van Herwaarden

Jolan van Herwaarden

Met als achtergrond psychiatrisch verpleegkundige en antropologie heeft Jolan een indrukwekkende internationale ervaring als fondsenwerver (Kankerbestrijding, Aidsfonds, HIV/AIDS enz.), trainer en spreker. Momenteel is ze vooral actief als trainer, facilitator en consultant.
Jan Kroupa

Jan Kroupa

Jan has 20 years of experience as a consultant, trainer and researcher in the field of philanthropy, resource mobilization, leadership and management of civil society organizations in more than a dozen countries primarily in the CEE region.
Jesse van der Wal

Jesse van der Wal

Na mijn opleiding Global Business & Sustainability (Erasmus Universiteit) ben ik werkzaam (geweest) bij verschillende NGO's in Nederland (War Child, Heifer en JINC). In het kader van mijn thesis  heb ik onderzoek gedaan bij verschillende NGOS.
Pelagia de Wild

Pelagia de Wild

Relatiemanagement is de rode draad. Pelagia was o.a. hoofd internationale samenwerking en alumnirelaties bij de UvA, directeur WCRF, en hoofd fondsenwerving bij AvL. Sinds september 2016 is zij directeur van de AMC Foundation.
Jeroen Kimmel

Jeroen Kimmel

Jeroen heeft tientallen jaren ervaring met direct-mail, waarbij steeds vaker online werd en wordt ingezet om het resultaat van DM te verhogen. Centraal staat, aldus Jeroen, dat je (potentiële) donateurs moet weten te raken met de juiste boodschap, op het juiste tijdstip en via de juiste kanalen.

Nieuws

Petra Hoogerwerf

Petra Hoogerwerf

Een fondsenwerver is impactgedreven. Dat vergt een impactmindset, juist bij fondsenwerving. Petra weet het publiek te prikkelen en boeien met voorbeelden uit de praktijk van Veleda. Na afloop heb je concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt.
Gerrit Nagel

Gerrit Nagel

Gerrit is een ervaren mediaman met meer dan 35 jaar ervaring in de reclame- en mediabranche en sinds 2016 General Manager van All Response Media in Amsterdam. All Response Media werkt voor een aanzienlijk aantal fundraisers.
Jessica Viles

Jessica Viles

Jessica Viles is Associate Director bij All Response Media en leidt samen met General Manager Gerrit Nagel de vestiging in Amsterdam.
Eva Aldrich

Eva Aldrich

Eva E. Aldrich, Ph.D., CAE, is President and CEO of CFRE International, which administers the Certified Fund Raising Executive (CFRE) certification.  CFRE is the only accredited, globally available certification for fundraising professionals.
Jack Simons

Jack Simons

Als politicoloog en ondernemer heeft Jack geleerd wat mensen persoonlijk en maatschappelijk motiveert. Deze kennis heeft geleid tot het online actieplatform SportVooreenAnder waar sporters hun beste beentje voor zetten. 
Martijn Moens

Martijn Moens

Martijn helpt als consultant bij RaisingResults talloze non-profits om hun klanten, donateurs en leden meer centraal te stellen en optimale klantervaringen te realiseren. Klantgerichte marketing betekent relevant communiceren met iedereen!
Samuel Visser

Samuel Visser

In de afgelopen 20 jaar heeft Samuel Visser zich gespecialiseerd in de particuliere fondsenwerving. Hij heeft ervaring bij goede doelen en de bureaukant. Momenteel is hij hoofd fondsenwerving bij het Nederlands Bijbelgenootschap.
Tony Myers

Tony Myers

De gepassioneerde topspreker, fondsenwerver, leadership coach, board development expert en auteur Tony Meyers heeft een levenlang ervaring in fondsenwerving en leiderschap op vijf continenten, te delen met onze Vakdagdeelnemers.
Jos van Hezewijk

Jos van Hezewijk

Hij schreef de bestseller Superrijk in de Lage Landen. Op de Vakdag deelt hij zijn kennis over grote gevers door de eeuwen heen.
Hiske Gude

Hiske Gude

Ben jij een klein goed doel met grote ambities? Wil jij jouw achterban activeren om een steentje bij te dragen? Kom luisteren naar het verhaal van Stichting Phéron, een jonge stichting die in 2018 begon met online collecteren via Digicollect.
Sharon Gajadin

Sharon Gajadin

Oprichter Stichting Phéron.
Simone Mercx

Simone Mercx

Sinds 2017 is Simone werkzaam bij Centrum Nalatenschappen. Hier werkt zij aan nalatenschappencampagnes voor diverse goede doelen organisaties. Ze geeft advies, analyseert data, creëert brochures, zet telemarketingcampagnes op en ga zo maar door. 
Henk de Graaf

Henk de Graaf

Directeur Centrum Nalatenschappen
Tom de Saeger

Tom de Saeger

Tom De Saeger, gehuwd met Karen, twee dochters Lauren en Charlotte, zaakvoerder van Wafeltjes.be.In 2005 begonnen met de verkoop van wafeltjes aan scholen en verenigingen. In 2018 gingen werden bijna 600.000 doosjes verdeeld. 
Edwin van der Molen

Edwin van der Molen

Ervaren consultant met een achtergrond op het gebied van creditmanagement en betalingsverkeer.  Sinds de start van Tikkie betrokken bij charitatieve organisatie voor de inzet van Tikkie bij fondswervende campagnes.
Menno Landman

Menno Landman

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond die ik al 15 jaar toepas in de maatschappelijke sector. Specifiek gericht op de beheersing en sturing van organisaties die werken met projectsubsidies/fondsen. Mijn visie is jij de inhoud, wij de cijfers. 
Kevin Bruggink

Kevin Bruggink

Your organization has invested time and resources into a social media strategy. How do you measure its ROI? And even if you are successful in generating traffic, how do you convert those "likes" into monthly donations? Let's find out together! 
Gerbren Deves

Gerbren Deves

Gerbren werkt sinds 2006 voor Artsen zonder Grenzen; sinds 2014 als Coördinator Relatiemanagement. Dit team houdt zich bezig met steun van vermogende particulieren, stichtingen en bedrijven, en via erfenissen & legaten.
Ellen Janssens

Ellen Janssens

Ellen Janssens is adviseur en coach op het gebied van Fondsenwerving Strategie en Innovatie, voorheen Innovatie Manager bij de Hartstichting. Eerder gaf zij samen met Marjolein de Innovatie Masterclass op het befaamde IFC-congres.
Marjolein van de Paverd

Marjolein van de Paverd

Fondsenwerving Consultant bij FC Marjolein
Chantal Verweij

Chantal Verweij

Managing Director bij De Inspiratiebrigade.
Sandra Janssen-Bos

Sandra Janssen-Bos

Wat zijn de interessante trends en technologieën voor fondsenwerving? Tijdens deze Bootcamp gaan we samen interessante concepten ontwikkelen voor je organisatie, en stomen we je klaar om er direct binnen je organisatie mee aan de slag te kunnen gaan.
Maxime Bouckart

Maxime Bouckart

Maxime Bouckaert is CEO & Co-founder van Koalect, een Belgische onderneming met een SaaS toolbox voor de fundraising, crowdfunding en crowdsourcing. Maxime is gebeten door alles wat met crowd engagement te maken heeft.
Jeroen Talens

Jeroen Talens

Jeroen Talens is gefascineerd door communicatie. Wat zeggen mensen en waarom? Hoe zeggen ze iets en tegen wie? Hij gebruikt zijn ervaring en creatieve energie om mensen intrinsiek te betrekken bij het werk van goede doelen en andere non-profits. 
Marloes van Deventer

Marloes van Deventer

Social Media Manager KWF Kankerbestrijding