Vakdag fondsenwerving verplaatst: Corona-CoVid-19 update

meer informatie

Info voor standhouders

Belangrijke informatie voor standhouders Vakdag Fondsenwerving 2020

Op deze pagina informeren we de standhouders over alle praktische zaken rondom de Nationale Vakdag fondsenwerving 2020. Neem alsjeblieft de moeite om de hele tekst door te lezen aangezien je hier belangrijke informatie zult vinden.

We zullen dit jaar voor het eerst de vakdag organiseren in De Rijtuigenloods. Het adres van de locatie is: 

Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort.

Registratie standbezetting
Aanmelden als standbezetting gaat via een speciale link. Als je deze link gebruikt kom je op de reguliere aanmeldpagina en is er vervolgens een extra ticket beschikbaar. Dat ticket heet 'Standbezetting' en daarmee kun je je gratis aanmelden voor de Vakdag. Je ontvangt na je aanmelding gelijk je ticket. Let op dat wanneer je jouw collega's aanmeldt dat je dan ook hun e-mailadres correct invult. Daarop ontvangen zij namelijk het ticket.

Design standwand
Het is sinds de komende editie mogelijk om je standwand te laten bedrukken. Geheel in de branding van jouw organisatie. Je kunt daarvoor het PDF met het stramien downloaden onderaan deze pagina. Je inhouse of externe DTP kan aan de hand hiervan een design aanleveren. Download vooral ook de instructie van onze standleverancier met gedetaileerde uitleg. Het finale design dien je uiterlijk vrijdag 21 februari om 17:00 uur te uploaden via dit formulier. Ook de eventuele bedrukking van standbalie/tafel verloopt via dat formulier.

Design standbalie/tafel
Als je een advanbalie of advantafel besteld kun je deze ook deels laten bedrukken. Geheel in de branding van jouw organisatie. Je kunt daarvoor het PDF met het stramien downloaden onderaan deze pagina. Het finale design dien je uiterlijk vrijdag 21 februari om 17:00 uur te uploaden via dit formulier.

Bestellen standmaterialen en leadscanners
Om extra standmaterialen te bestellen en/of leadscanners gebruik je dit formulier. Deadline: bestellen is mogelijk tot en met 28 februari, uiterlijk om 17:00 uur. 

Download hier informatie stands, standmaterialen, maatvoering, foto's 

Bijzondere wensen zoals krachtstroom, koffie of etenswaren in de stand? Wil je zelf je stand meebrengen? Mail dan eerst met chris[@]fondsenwerving.nl

Congrestas items
Sommige standhouders hebben ook de mogelijkheid afgenomen om een item voor de congrestas aan te leveren. In dat geval graag 1000 stuks aanhouden. Deadline: aanleveren is mogelijk tot 12 maart, 17:00 uur. (locatie en adresgegevens volgen). 

Promotie door standhouders
We hebben informatie nodig standhouders over hun diensten, producten en contactgegevens, om in de app te zetten. Heb je die gegevens nog niet doorgegeven, doe dat dan nu meteen met deze link: https://www.vakdagfondsenwerving.nl/diensten-standhouders

Download hier onze tips voor promotie en een optimale beurspresentatie

Download hier onze promotiebanners en logo's die je in je e-mails, website en mailings kunt gebruiken.

Opbouwen stands 25 maart 2020
Alle opbouw en inrichting moet gebeuren op woensdag 25 maart 2020 van 14.00 tot 18.00 uur. 

Wifi 
Voor standhouders, sprekers en moderators hebben we gratis Wifi beschikbaar: Vforganisatie Het wachtwoord is nationalevakdag2020 Let op: het is een niet-versleutelde verbinding. De bezoekers hebben een eigen Wifi-netwerk: netwerknaam Vfbezoekers en wachtwoord fondsenwerving 

Enkele belangrijke tijden

06.30    Balie entreehal open voor standhouders: badge wordt geprint (neem je e-ticket mee!).

09.00    Eerste bezoekers arriveren.

18.00    Stands kunnen worden uitgeruimd en/of opgebroken, maar niet eerder ivm de afsluitende borrel.

Opbergruimte en garderobe
Op de begane grond in de entreehal is een onbewaakte garderobe. Afgesloten of bewaakte ruimten zijn niet aanwezig in De Ruitgenloods. Ook de sprekerskamer is niet afgesloten. Als organisatie kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen voor verlies of diefstal van eigendommen.

Veel succes met de verdere voorbereiding,

het Vakdagteam

Downloads

  1. Vakdag info 2020 - standhouders.pdf

  2. Tips voor een optimale beurspresentatie.pdf

  3. Stramien Losse kopstand.pdf

  4. Stramien - standbalie en tafel.zip

  5. Banners 2020.zip

  6. Aanleverspecificaties 2019 v1-2-NL.pdf