Nexios

services-logo_nexiosnexios.com

Jij wilt soepele operationele processen en inzichtelijke data, waardoor je meer inkomsten kunt werven. En dat is precies waar de CRM-software van Nexios in voorziet. Met elke maand nieuwe innovaties, een grote gebruiksvriendelijkheid en snelheid is het CRM van Nexios gemáákt voor de ambitieuze fondsenwerver.

Alles wat je nodig hebt

  • Online leads en donaties
  • 360-graden klantbeeld
  • Selecties maken
  • E-mail marketing
  • Zakelijke fondsenwerving

Particuliere donateurs
Jij bent dagelijks bezig met het verbeteren van je donor journeys. Van welkomsttraject voor nieuwe donateurs tot behoud en win-back. En je gebruikt het inzicht uit je data om activiteiten en campagnes bij te sturen.

Het CRM van Nexios biedt inzicht in je donateurs. Gebruik het inzicht om de juiste doelgroep te selecteren voor een direct mail of telemarketing campagne. Of stuur direct vanuit je CRM-software een gepersonaliseerde e-mail.

Zakelijke markt
Jij hebt direct contact met je relaties om je doelen te financieren. Van overleg over een aanvraag tot rapportage over een lopende financiering. Een inzichtelijke workflow zorgt dat niets vergeten wordt.

Het CRM van Nexios biedt ondersteuning voor de volledige workflow van lead tot en met donatiefactuur. Alle lopende aanvragen en overeenkomsten staan centraal. Genereer een brief of verstuur een e-mail direct vanuit de relatiekaart.

Online fondsenwerving
Jij wilt precies weten waar je conversie vandaan komt. En wilt zelf de inhoud van je online formulieren en e-mails aanpassen zonder risico te lopen. Zo kun je met iedere aanpassing blijven testen om iedere dag je conversie te verhogen.

Het CRM van Nexios geeft jou alle hulpmiddelen om je online formulieren en e-mails te maken. Maak verschillende varianten om verbeteringen te testen. En gebruik het real-time inzicht in conversie tijdens je test om te blijven bijsturen voor het beste resultaat.

Betrokken van begin tot eind. En daarna.
Verbinding komt terug in onze naam: Nexios, gebaseerd op Nexus, verbinding in het Latijn. We leveren meer dan CRM-software, we gaan een verbinding aan. Want we zijn op ons best als we betrokken zijn bij een klant. We denken mee en stoppen niet totdat alles perfect loopt.