Over Vakdag fondsenwerving 2022

donderdag
23 juni
2022

Vakdag fondsenwerving 2022

Welkom op de aanmeldpagina. Lees deze pagina goed door. Je hebt een account nodig om je te registeren voor de Vakdag fondsenwerving. Op deze pagina lees je hoe dat werkt.

Om het aanmeldproces soepel te laten verlopen maken wij gebruik van een ticketsysteem. Daarmee kunnen wij zoveel mogeijk automatiseren. Dat is winst voor jou als bezoeker en voor ons als (kleine) organisatie.

Aanmelden van de Vakdag gaat eenvoudig en werkt alsvolgt:

Je bent lid (abonnee) van Vf én je bent medewerker van een non-profit:
Je krijgt via e-mail een uitnodiging met een link waarmee je je kunt aanmelden. Deze mail wordt uiterlijk 11 mei naar je verzonden. Heb je deze mail niet gehad, maar ben je wel abonnee én medewerker van een non-profti? Stuur een e-mail naar Support@fondsenwerving.nl

Je bent lid van Vf en zelfstandige of medewerker van een commerciële organisatie:
Je kunt je inschrijven via deze pagina. Klik op de knop "Ja ik wil aanmelden". De rest wijst zich vanzelf.

Je bent geen lid, maar je hebt wel een account op fondsenwerving.nl:
Vanaf 16 mei kun je met je account inloggen op deze website (vakdag.nl / vakdagfondsenwerving.nl) om je aan te melden en een toegangskaart te kopen. Klik op de rode knop hiernaast op "Ja ik wil aanmelden".

Medewerkers van leden van Goede Doelen Nederland kunnen zich vanaf dinsdag 10 mei aanmelden voor de Vakdag (voorinschrijving). Klik hiervoor op de rode knop "Ja ik wil aanmelden" en maak vervolgens een nieuw account. Mocht je al over een account van fondsenwerving.nl beschikken, dan hoef je geen nieuw account aan te maken en kun je met je bestaande gegevens inloggen.

Voor leden van Goede Doelen Nederland gelden deze voordelen:
De samenwerking tussen Goede Doelen Nederland en het Vakblad fondsenwerving zorgt in de eerste plaats voor een mooie dag met veel ruimte voor verdieping, inspiratie en ontmoetingen. Maar de samenwerking betekent ook financiële voordelen voor de leden:

  • Voor leden met een abonnement op het Vakblad fondsenwerving is de entree voor de Vakdag gratis.
  • Leden zonder abonnement op het Vakblad fondsenwerving krijgen een gratis jaarabonnement op het Vakblad (á 120 euro = 6 nummers) en krijgen korting op de entreeprijs en mogen voor € 95,- naar binnen.

Voor toegang is het noodzakelijk om een account aan te maken:
Klik hiernaast op de rode knop "Ja ik wil aanmelden" en vervolgens op de rode knop "Account aanmaken". Je hebt een geldig (zakelijk) e-mailadres nodig.

Vragen?
Heb je u nog vragen, of kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Stuur ons een e-mail (support@fondsenwerving.nl)

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden