Trybes

Trybes_Logo_Wit

trybes.nl

Wij zijn Trybes, the impact company! De wereld mooier maken met het ideale digitale landschap van strategie, techniek, tooling, concepten en campagnes. Dat is wat we bij Trybes doen. We werken samen met onze klanten aan effectieve fondsenwerving in een digitaal landschap.

Trybes is ontstaan vanuit twee digitale bureaus: Gopublic en RaisingResults. Beide waren al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Waar Gopublic veel kennis en ervaring in techniek en tooling had, was RaisingResults juist ster in content en campagnes. Waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? We werken met ons hoofd en hart.

We richten ons op het vergroten van de betrokkenheid van je achterban bij jouw missie met een focus op lange termijn. Dat doen we op de plek die wij het beste kennen; op het snijvlak van techniek en emotie. Het Trybes-team bestaat uit marketingspecialisten, strategen en ontwikkelaars die datagedreven werken, met en voor onze klanten in de goede-doelen en non-profit branche.

We geloven dat effectieve fondsenwerving werkt door relevante touchpoints te creëren op een geïntegreerd technisch landschap. Online kanelen, marketing automation en CRM werken naadloos samen. Juist dan is via de digitale kanalen op grote schaal persoonlijk contact mogelijk en kunnen we de voordelen van techniek en innovatie gebruiken voor meer impact! We bieden je de juiste tools, proposities en mensen voor een optimaal presterend landschap. Op het gebied van klantgerichte journeys, marketing automation, conversiegerichte websites en uitgebreide dashboarding.

Concreet betekent dit dat we dagelijks bezig zijn met:

● Digital marketing strategie

● Conceptontwikkeling en doelgroeponderzoek

● Marketing Automation implementatie, beheer en advies

● Online Advertising

● CRO en growth hacking

● CampaignSuite als oplossing voor het creëren van een geïntegreerd landschap.

Daarin staan de volgende kernwaarden centraal.

We werken voor mensen. Techniek en tooling zijn onmisbaar voor een marketingcampagne of een spectaculaire website. Maar alles valt of staat met de mens achter de klant of donateur. Daarom besteden we veel aandacht aan het leren kennen van die mens. Hetzelfde geldt voor jou, de mens achter onze eigen klant.

We verleggen grenzen. We begeleiden jou in de digitale transformatie van jouw organisatie. We laten je zien wat er mogelijk is in de digitale wereld en we maken jouw collega’s enthousiast voor nieuwe ideeën. Om de grenzen van jouw organisatie te verleggen, zoeken we zelf de randen op van wat mogelijk is.

We maken impact. Impact maken gaat verder dan een geslaagde campagne of website. Impact ontstaat als een team constant werkt aan betere samenwerking en betere resultaten. Waar gaat het goed en hoe kan het beter? Zo kijken we verder dan jouw vraag.