Kentaa

logo kentaa 300

www.kentaa.nl

Ben je op zoek naar een sterke partner die je kan helpen bij online fondsenwerving? Bij Kentaa staan we voor je klaar! We zijn expert in online fondsenwerving en we kunnen niet wachten om met jou samen te werken. We helpen mensen en organisaties die zich inzetten om iedereen kansen te bieden op een goed leven en de wereld een stukje beter maken. 

Dit doen we met betrouwbare en gebruiksvriendelijke tools en platforms voor peer-to-peer fundraising, event fundraising, crowdfunding en online collecteren. Daarmee werf je niet alleen fondsen voor het bereiken van jouw doelen. Ook bereik je nieuwe doelgroepen, bouw je een waardevolle community van donateurs, actiestarters en partners en creëer je awareness voor jouw organisatie of campagne. Onze klanten bestaan onder andere uit goede doelen, universiteiten, gezondheidsfondsen, musea, zorginstellingen en sportverenigingen.

Als het gaat om fondsenwerving, begrijpen wij als geen ander de uitdagingen waar jij en jouw team voor staan. Onze deskundigheid strekt verder dan alleen het bouwen van platforms. Werk je met Kentaa, dan word je onderdeel van de grootste fondsenwervende community van Nederland. Tijdens één-op-één sessies, klantdagen en online bijeenkomsten voorzien we jouw team van waardevolle kennis over online fondsenwerving. We helpen je te innoveren en jullie online strategie zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Partnership is voor ons geen hol begrip; we staan naast je in elke stap van het proces.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die met je meedenkt en uitstekende fondsenwervende platforms levert, dan zit je bij Kentaa helemaal goed. Wij staan klaar om jou te ondersteunen met onze expertise. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie het verschil kan maken en impact kan creëren. Meer weten? Dit jaar vind je ons voor de elfde keer op de Vakdag. Bezoek ons op stand 5 of kom naar onze presentatie!